Europæiske ERV har valgt RMail som krypteringsløsning – hvorfor?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Danskernes foretrukne rejseforsikring Europæiske ERV – Rejseforsikring Danmark har efter en prøveperiode valgt at implementere RMail. Og det har de gjort af de helt rigtige grunde, synes vi.

Introduktionen af EU’s persondataforordning tvinger alle virksomheder til at lave en grundig analyse af deres opbevaring og håndtering af personlige data. Europæiske ERV opbevarer tusindvis af kunders almindelige, semi- og personfølsomme oplysninger, og det stiller naturligvis også krav til virksomhedens email-kommunikation.

I en evaluering fremhæver Europæiske flere grunde til at valget faldt på RMail.

1. Nem implementering

Europæiske ERV skriver: ”Implementeringen var fremragende. Den positive brugerfeedback og den samlede ydeevne og tilgængelighed blev bedømt ‘meget god’.”

2. GDPR

Europæiske ERV skriver: ”Vores interne databeskyttelsesrevisioner gav grønt lys for, at RMail-løsningen sikrer compliance i forhold til GDPR.”

3. Krypteret svar

Europæiske ERV skriver: ”RMail-funktionen ‘Sikkert svar’ forenkler dataudvekslingen mellem alle parter. Modtagernes accept- og brugeroplevelsesniveau er fremragende.”

Læs mere om Europæiske ERV’s valg af RMail i PDF’en nedenfor:

Om RMail

RMail® giver dig direkte levering af dine krypterede e-mails og vedhæftninger til din modtagers indbakke. Dine modtagere behøver ikke at registrere sig, åbne en web browser eller på andre måder forlade deres mailprogram.

Seneste indlæg

Følg os

Video introduktion