Hvordan krypterer jeg min Gmail eller mail i G Suite?

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Her forklarer vi, hvordan du kan kryptere din Gmail med RMail – det er hverken svært eller tidskrævende. Og det sikrer GDPR-compliance.

Der er mange gode grunde til at kryptere sin Gmail – ikke mindst de krav til behandling af personlige oplysninger, der stilles i den nye persondataforordning (GDPR).

Men er det svært? Tidskrævende? Her forklarer vi, hvordan I kan kryptere jeres Gmail med RMail – og det er hverken svært eller tidskrævende.

En udvidelse til Chrome

RMail kan meget nemt integreres med Gmail. Man installerer simpelthen en udvidelse i sin Chrome-browser (så ja, man skal bruge Chrome).

Udvidelsen tilføjer en en ekstra send-knap: “Send Registered” og en menu med en række nye funktioner – deriblandt “Encrypt”:

Hvis du trykker på den nye “Encrypt”-knap, får du mulighed for at vælge, hvordan kodeordet skal håndteres.

Herefter trykker du “Send Registered”. Og så er din Gmail sendt krypteret.

Derudover får modtageren også mulighed for at besvare krypteret. Der er simpelthen et link i bunden af mailen, der giver mulighed for at besvare krypteret.

Hvis du er blevet interesseret i RMail, så kontakt Danastar (der forhandler RMail i Danmark) eller læs mere om nem kryptering af emails her.

Hvis du er mere til video – eller vil have flere detaljer – så kan du se, hvordan man sender krypterede e-mail med Gmail nedenfor (på engelsk).

Om RMail

RMail® giver dig direkte levering af dine krypterede e-mails og vedhæftninger til din modtagers indbakke. Dine modtagere behøver ikke at registrere sig, åbne en web browser eller på andre måder forlade deres mailprogram.

Seneste indlæg

Følg os

Video introduktion