SIKKERMAIL bliver til RMail®

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Vi har valgt at relancere SIKKERMAIL under navnet RMail® og med det skift, udgiver vi samtidig en vigtig opdatering til vores app som nu fås på dansk og med en række forbedringer og nye funktioner.

Vi har valgt at relancere SIKKERMAIL under navnet RMail® og med det skift, udgiver vi samtidig en vigtig opdatering til vores app som nu fås på dansk og med en række forbedringer og nye funktioner.

Læs videre til højre for at se, hvordan RMail® er blevet endnu bedre…

Hent den nye gratis app i dag!

Med vores opdatering få du glæden af en række nye funktioner:

Sprog

Både selve app’en og kvitteringer, beskeder mv. er ændret til dansk. Det gør det nemmere at overskue produktet og det gør det nemmere for modtagere af dine e-mails at besvare og underskrive kontrakter.

Anti-whaling (phishing)

En ny alarm, som advarer dig, hvis ”besvar adressen” i en given e-mail ikke stemmer overens med afsender adressen. Dette gør dig opmærksom på, at noget kan være galt og at du muligvis er mål for et phishing angreb. Læs mere hér

Nemmeste metode for kryptering

Indstil RMail til at automatisk at sende via TLS hvis det er muligt. Dette betyder at modtagere af dine e-mails med eksempelvis en Gmail konto får en sikret og krypteret e-mail uden brug af password. Du kan læse mere om funktionen hér

Endnu større filer!

Vi opgraderer den nuværende grænse på 200MB til 1GB som du kan sende direkte fra din Outlook.

Hvordan får jeg et abonnement?

Kontakt rmail@danastar.dk eller ring 39611804 for at få rådgivning og et godt tilbud.

Hvordan henter jeg den nye app?

For at installere den nye app, skal du downloade den hér Husk at det er vigtigt, at du finder den korrekte bit version (32 eller 64) af din Outlook.

Om RMail

RMail® giver dig direkte levering af dine krypterede e-mails og vedhæftninger til din modtagers indbakke. Dine modtagere behøver ikke at registrere sig, åbne en web browser eller på andre måder forlade deres mailprogram.

Seneste indlæg

Følg os

Video introduktion